Top 5 vrijgezellenfeest activiteiten

Afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan moet natuurlijk gevierd worden. Ben je opzoek naar een uniek vrijgezellenfeest om je vriend of vriendin die binnenkort in het huwelijksbootje stapt mee te verrassen? Lees dan zeker even onze top 5 activiteiten voor een uniek vrijgezellen feest voor zowel mannen als vrouwen.

Een vrijgezellenfeest op het strand is natuurlijk al bijzonder op zich. Een plons in de zee, een duik in het zachte zand en een glimlach van oor tot oor. Geniet met elkaar op het terras van de zeelucht, je tenen in het zand en de prachtige zonsondergang. Klinkt goed he? Vergeet niet: een brons huidje neem je als cadeautje gewoon lekker mee naar huis ;).

Vrijgezellenfeest op het strand

1. Megasup

Naast de ultieme teambuilding activiteit is de mega SUP ook uitermate geschikt voor een geslaagde vrijgezellendag. Met zijn twaalven balanceer je op de mega SUP en vaar je een weg door de branding. Naast het feit dat je samen de zee trotseert zijn er voldoende mogelijkheden om de aanstaande even het water in te wiebelen. Niks mis met een frisse zoute duik 😉

2. Bubble soccer

Klaar om je lachspieren te trainen? Bubble soccer is hilarisch en kan eigenlijk niet ontbreken tijdens een geslaagd vrijgezellenfeest op het strand. Het leuke is dat je totaal niet goed hoeft te kunnen voetballen om dit spel te spelen. Stuiter elkaar lekker door het zand. Slappe lach gegarandeerd!

3. Raften

Voor de stoere bride or groom to be. Raften is een uitdagende activiteit en daarmee ook echt een ervaring om niet snel te vergeten. Is de aanstaande sportief en gaat hij/zij geen enkele uitdaging uit de weg? Dan is de raften de perfecte activiteit om hem of haar mee te verblijden tijdens het vrijgezellenfeest.

4. Powerkiten

Powerkiten is dé activiteit als je opzoek bent naar een toegankelijke maar ook sportieve activieit tijdens de vrijgezellendag. Zowel voor mannen als voor vrouwen kan dit op ieder niveau worden beoefend. Voor meer uitdaging weten onze instructeurs je uit te dagen met truckjes en oefeningen!

5. Cocktail workshop

Een cocktail workshop tijdens een vrijgezellenfeest is natuurlijk een klassieker. Maar klinkt een cocktail workshop op het strand tijdens het vrijgezellenfeest dan niet een stuk beter? Shake away en geniet daarna van de cocktail op de locatie waar een cocktail thuishoort: Het strand.