ACTIVITEITEN BIJ WESTBEACH

EXPLORE YOUR ADVENTURE

Onze instructeurs zijn enthousiast en bovendien kundig opgeleid om groepen van 2 tot wel 1000 personen een spetterende dag te bezorgen. We bieden een programma op maat. Ieder op zijn eigen niveau. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in toegankelijkactief en zeer actief. Ben je vooral op zoek naar teambuilding, samenwerking, competitie of juist vooral op plezier? Follow your passion!

BEKIJK OOK ONZE ”MINDER WEER” ALTERNATIEVEN

WESTBEACH
ACTIVITEITEN 

Onze instructeurs zijn enthousiast en bovendien kundig opgeleid om groepen van 2 tot wel 1000 personen een spetterende dag te bezorgen. We bieden een programma op maat. Ieder op zijn eigen niveau. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in toegankelijk, actief en zeer actief. Ben je vooral op zoek naar teambuilding, samenwerking, competitie of juist vooral op plezier? Follow your passion!

BEKIJK OOK ONZE ”MINDER WEER” ALTERNATIEVEN

ONZE ACTIVITEITEN

Wij organiseren een dag om nooit meer te vergeten: of je nu met een klein groepje van vijf personen komt, of met een grote groep van 500 personen. Onze activiteiten aan het strand van Monster variëren van toegankelijk tot actief, voor zowel de allerkleinste kinderen als de volwassenen. Denk aan surfen, kiten, beachvolleybal, klimtoren, blokarten, Expeditie Robinson, quizzen, schat zoeken, shoot-out…en nog veel meer. Daarnaast staan onze gecertificeerde instructeurs voor je klaar om jou te leren golfsurfen of kitesurfen op onze kite- en surfschool. Westbeach Events… explore your adventure!

OOK GRAAG EEN OPTIE B?
NEEM EEN KIJKJE BIJ ONZE ALTERNATIEVE ACTIVITEITEN TIJDENS MINDER GUNSTIGE WEERSOMSTANDIGHEDEN.

SHOOTOUT

MEGASUP

EXPEDITIE ROBINSON

RAFTEN

BOSSABAL

KANOËN

BLOKARTEN

STORMBAAN

KLIMTOREN

GOLFSURFEN

KITESURFEN

POWERKITEN

BUBBLE SOCCER

SUP

BOOGSCHIETEN

FRISBEE

BEACH VOLLEYBAL

FACILITEITEN

GRATIS WIFI | WARME DOUCHES | KLEEDKAMERS | WETSUIT & MATERIAAL VERHUUR | MATERIAAL STALLING

ONTVANG NU EEN

OFFERTE OP MAAT

OFFERTE AANVRAGEN

ONTVANG NU EEN

OFFERTE OP MAAT

OFFERTE AANVRAGEN