BEACH VOLLEYBAL

DE SPORTIEVE STRANDACTIVITEIT VOOR EEN HEERLIJKE ZOMERDAG

De strandactiviteit die iedereen kan waarderen. Of je nu gezellig recreatief een potje wilt volleyballen met vrienden of fanatiek wilt trainen. Bij Westbeach huur je gemakkelijk en snel een volleybalveld op het strand. In of exclusief instructeur, geheel vrijblijvend of als intensief strandprogramma in combinatie met een andere activiteit.

SPORTIEF: ★★★
WEERSOMSTANDIGHEDEN:
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: ✓

BEACHVOLLEYBAL

VAN FANATIEKE TRAINING TOT EEN GEZELLIGE MIDDAG MET VRIENDEN

Huur een van de beach volleybal velden bij Westbeach en geniet van een ongestoorde dag vollyballen op het strand. Naar wens verzorgen we zowel een ervaren instructeur, wedstrijdverband en een aanvullend dag programma. Alleen een volleybal veld huren voor een bepaalde tijd? Ook dat is mogelijk. 

BEACH VOLLEYBAL IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te beach volleyballen. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• MEERDERE VOLLEYBALVELDEN BESCHIKBAAR

• SPORTIEVE STRANDACTIVITEIT VOOR JONG EN OUD

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• GOED TE COMBINEREN MET EEN ANDERE ACTIVITEIT

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE BEACH VOLLEYBAL ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.