BLOKARTEN

HEERLIJK UITWAAIEN OP HET STRAND VAN MONSTER! 

Met de wind in je haren scheur je over het strand van Monster. Deze activiteit is geschikt voor iedereen die lekker op het strand wil uitwaaien. Van een wedstrijdje met je collega’s tot relaxed rijden langs de kustlijn.

SPORTIEF: ★★☆☆
WEERSOMSTANDIGHEDEN: ☁????
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: X

BLOKARTEN

VLIEG OVER HET STRAND VAN MONSTER

Voel de wind door je haren tijdens het avontuurlijke Blokarten. Deze ACTIEVE / TOEGANKELIJKE sport wordt ook wel strandzeilen genoemd. Een zeil op wielen neemt je mee over het Monsterse strand en laat je genieten van de krachten van de natuur.

POWERKITEN IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te leren powerkiten. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• UITGESTREKT STRAND VAN MONSTER

• ACTIEF ÉN TOEGANKELIJK

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• HÉT UNIEKE UITJE OP HET STRAND

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE BLOKART ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.