BOOGSCHIETEN

EEN SPANNENDE ACTIVITEIT OP HET STRAND WAARBIJ CONCENTRATIE EEN MUST IS!

Wie kan er het best onder druk presteren? Bij de activiteit boogschieten speelt concentratie een belangrijke rol. Hierdoor is het de perfecte activiteit voor jong en oud tijdens bijvoorbeeld een familiedag of vrijgezellenuitje.

SPORTIEF: ★☆☆
WEERSOMSTANDIGHEDEN:
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: ✓

BOOGSCHIETEN

CONCENTREREN, RICHTEN EN … SCHIETEN! WIE NEEMT DE WINST MEE NAAR HUIS?

Nadat je de instructies van een van onze ervaren instructeurs hebt gekregen ga je zelf aan de slag! Tijdens een aantal oefenrondes worden de basistechnieken aangeleerd en zal je merken dat je snel verbeterd. Door de toegankelijkheid van deze activiteit is het enorm geschikt voor verschillende leeftijden. Liever iets actiefs erbij? Combineer deze activiteit dan bijvoorbeeld met shoot-out of blokarten, en maak je programma compleet!

BOOGSCHIETEN IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te gaan Booschieten. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• DE MEEST TOEGANKELIJKE ACTIVITEIT VAN WESTBEACH

• OPPERSTE CONCENTRATIE IS EEN MUST

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• HÉT GESCHIKT UITJE TIJDENS EEN FAMILIEDAG

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE BOOGSCHIET ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.