EXPEDITIE ROBINSON

STRIJD EN OVERLEEF OP EEN ONBEWOOND EILAND

Hoe groot is jouw overlevingsdrang? Gebaseerd op het bekende TV programma is dit het ultieme overlevingsspel  waarin fun, creativiteit en samenwerking de hoofdrol spelen. Jong of oud, sportief of niet, het spel expeditie robinson is een uitdagende teambuilding activiteit voor iedereen.

SPORTIEF: ★
WEERSOMSTANDIGHEDEN: ☁????
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: ✓

EXPEDITIE ROBINSON

WIE IS HET STERKST, MEEST TACTISCH EN SLIMST VAN JOU FAMILIE, TEAM OF AFDELING?

Expeditie Robinson is pas echt begonnen als alle teams de aanwezige concurrenten hebben laten zien van welk hout ze gesneden zijn tijdens hun ingestudeerde ”team-dans”. Welk team is creatief, slim en tactisch tegelijk? Wie weet haar teamleden op de meest geschikte momenten in te schakelen? Dit gaan we zien tijdens verschillende expeditie proeven. Vuur maken, katapult schieten, een watergoot bouwen en de welbekende eetproef zullen de revu passeren. De winnaar? Die wordt tijdens de zenuwslopende finale bekend gemaakt!

EXPEDITIE ROBINSON IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om het spel Expeditie Robinson te spelen. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• TOEGANKELIJKE ACTIVITEIT VOOR JONG EN OUD

• OOK MOGELIJK OM TE RESERVEREN OP EIGEN LOCATIE

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• HÉT ULTIEME TEAMBUILDING SPEL

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE EXPEDITIE ROBINSON ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.