FRISBEE

BELEEF EEN VAN DE SNELSTE STRANDSPORTEN! 

Frisbee op het strand is alles behalve saai. Hierbij worden de verschillende sporten zoals rugby, handbal en frisbee met elkaar gecombineerd tot een nieuwe sport. Het spel is snel, uniek en perfect te combineren met andere strandactiviteiten.

SPORTIEF: ★★
WEERSOMSTANDIGHEDEN:
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: X

FRISBEE

WELK TEAM WERKT HET BEST SAMEN OM DE OVERWINNING MEE NAAR HUIS TE NEMEN?

Frisbee op het strand is een fanatiek spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden voor de winst. Het is in veel opzichten te vergelijken met rugby of american football maar dan zonder het fysieke (ruige) aspect. Bij strand Frisbee scoor je punten door de frisbee volgens de juiste regels weten te vangen in het aangegeven ‘score gebied’ zonder de frisbee te laten vallen. Tactiek is enorm belangrijk, wie verdedigd wie en hoe reageer je op een comeback van de tegenstander?

STRAND FRISBEE IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om frisbee te spelen. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• FANATIEK EN UNIEK SPEL OP HET STRAND

• OOK MOGELIJK OP LOCATIE TE RESERVEREN

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• HÉT PERFECTE UITJE VOOR TEAMBUILDING

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE FRISBEE ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.