EXPLORE YOUR ADVENTURE…

SPORTIEF KINDERFEESTJE BIJ WESTBEACH

EXPLORE YOUR ADVENTURE…

SPORTIEF KINDERFEESTJE BIJ WESTBEACH

EEN KINDERFEESTJE OP HET STRAND IN MONSTER

Een onvergetelijke dag voor alle kids organiseren is hetgeen wat we het liefste doen bij Westbeach. Wij genieten ervan om een gezellige sportieve dag tot in de puntjes te verzorgen. Met een uitgebreid aanbod aan verschillende activiteiten voor zowel op het strand als op zee kunnen we ieder programma aanpassen naar de wensen van iedere doelgroep.
Voor de invulling van kinderfeestjes denken we graag creatief mee. Het kan van simpel tot enorm uitgebreid. Combineer bijvoorbeeld een  programma in het water met een programma op het droge.

COMBINEER DE ACTIVITEIT MET HORECA

ONZE POPULAIRSTE ACTIVITEITEN

Onze ervaren gecertificeerde instructeurs zijn opgeleid om kinderen veilig en op een enthousiaste manier te begeleiden. Door een gevarieerd programma aan te bieden zit er voor iedereen een activiteit bij die hem/haar aanspreekt.
Westbeach heeft de faciliteiten om een onbezorgde sportdag te organiseren. Naast een ruime hoeveelheid materiaal, wetsuits en ruimte beschikt westbeach over grote kleedkamers en voldoende toiletten om groepen te verwelkomen.
BEKIJK EEN AANTAL VAN ONZE MEEST POPULAIRE ACTIVITEITEN TIJDENS KINDERFEESTJES OF BEKIJK AL ONZE ACTIVITEITEN HIER >

GOLFSURFEN

RAFTEN

SHOOTOUT

EXPEDITIE ROBINSON

BUBBLESOCCER

BOSSABAL

FRISBEE

POWERKITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.