POWERKITEN

ERVAAR DE KRACHT VAN KRACHTIGE VLIEGERS TIJDENS EEN WORKSHOP POWERKITEN

Kom een middag uitwaaien op het strand van Monster. Met een ruim aanbod aan verschillende soorten en maten kites(vliegers) kunnen we de activiteit aanpassen voor iedereen. Wil je lekker ontspannen vliegeren of wil je de extreme kracht van de kites echt ervaren?

SPORTIEF: ★★★
WEERSOMSTANDIGHEDEN:
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: X

POWERKITEN

DE ULTIEME UITDAGING VOOR IEDEREEN DIE DOL IS OP STRAND EN WIND

Powerkiten/vliegeren is perfect voor iedereen die zoekt naar een sportieve strandactiviteit die uitdagend is voor elke deelnemer. Na een korte en gedegen uitleg ga je onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs lekker vliegeren. Je leert de basistechnieken waardoor je veilig kan starten, vliegeren en landen. Ben jij een natuurtalent? Dan hebben de instructeurs grotere vliegers klaar liggen om zelfs de echte wind-tijger nog uit te dagen! 

POWERKITEN IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te leren powerkiten. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• UITDAGENDE ACTIVITEIT VOL IEDEREEN DIE HOUDT VAN STRAND EN WIND

• LEKKER ACTIEF!

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• ERVAAR DE KRACHT VAN VERSCHILLENDE VLIEGERS

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE POWERKITE ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.