SHOOT OUT

EEN UNIEKE ACTIVITEIT OP HET STRAND VOOR JONG ÉN OUD!

CAPTURE THE FLAG! Bij shootout gaat het namelijk maar om één ding, en dat is de vlag van de tegenstander(s) te veroveren en verdedigen. Wat is jullie tactiek? Tijdens shootout werk je samen, en win je alleen als iedereen écht mee vecht!

SPORTIEF: ★★★☆☆
WEERSOMSTANDIGHEDEN: ☁????
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: ✓

SHOOT OUT

CAPTURE THE FLAG! VERZAMEL DE MEESTE VLAGGEN BINNEN DE TIJD

Shootout is dé unieke teambuilding activiteit op het strand. In de uitgestrekte duinen van Monster naast onze locatie op het strand is shootout nooit saai. Ieder team moet goed samen werken om te kunnen winnen. Deze sportieve activiteit is een combinatie van actief strijden en strategisch denken. Na de uitleg van de instructeur (en scheids!) verspreid ieder team(lid) zich over het veld om zijn/haar positie in te nemen in het spel gebied. Welke tactiek gebruiken jullie? Stilstaan is geen optie… 

SHOOTOUT IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om shoot out te spelen. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• ULTIEME SPEL LOCATIE BIJ ONS IN DE DUINEN

• COMBINATIE VAN ACTIEF STRIJDEN EN STRATEGISCH DENKEN

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• HÉT UNIEKE UITJE OP HET STRAND

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE SHOOTOUT ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.