STAND UP PADDLE (SUP)

DE NIEUWE HYPE, BALANCEER OP ZEE! 

Bij SUPpen (Stand Up Paddle) draait het met name om balans. Met een paddle in je hand ga je op een grote plank het water op. Heb jij je balans onder controle, en surf jij op je SUP al de golfen in de branding?

SPORTIEF: ★★
WEERSOMSTANDIGHEDEN: ☁????
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: X

STAND UP PADDLE (SUP)

TOUR OP EEN VLAKKE ZEE OF PROBEER DE GOLVEN TE SURFEN IN DE BRANDING

Stand Up Paddle is dé geschikte activiteit voor iedereen op zee. Na uitleg van de ervaren instructeur gaat iedereen met een board en paddle te water. Je begint op je knieen en naarmate je de slag te pakken hebt kan je proberen te gaan staan. Wie staat er als eerste? En nog leuker… Wie duikelt er het als eerst van af? Tijdens SUPpen speelt het houden van je balans een belangrijke rol. Door de mogelijkheid om golfjes te surfen is SUPpen zowel toegankelijk als uitdagend voor iedereen en daarom een perfecte activiteit voor een teamdag, vrijgezellenfeest of familiedag.

SUP (STAND UP PADDLE) IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te leren SUPpen. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• TOEGANKELIJKE ACTIVITEIT OP ZEE

• TEVENS GENOEG UITDAGING VOOR SPORTIEVELINGEN

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• HÉT UNIEKE TEAM UITJE OP ZEE

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE SUP(STAND UP PADDLE) ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.