EXPLORE YOUR ADVENTURE…

SPORTIEF TEAMUITJE BIJ WESTBEACH

EXPLORE YOUR ADVENTURE…

TEAMUITJE BIJ WESTBEACH

EEN TEAMUITJE OP HET STRAND IN MONSTER

Een onvergetelijke dag voor kids en volwassenen organiseren is hetgeen wat we het liefste doen bij Westbeach. Wij genieten ervan om een gezellige sportieve dag tot in de puntjes te verzorgen. Met een uitgebreid aanbod aan verschillende activiteiten voor zowel op het strand als op zee kunnen we ieder programma aanpassen naar de wensen van iedere doelgroep.
Voor de invulling van teamuitjes denken we graag creatief mee. Het kan van simpel tot enorm uitgebreid. Combineer bijvoorbeeld een  programma in het water met een programma op het droge en sluit af met een heerlijke BBQ op ons terras.

ARRANGEMENT 1

v.a. €55 p.p.

90 minuten actief + BBQ regular + 3 drankjes
VRAAG OFFERTE AAN

ARRANGEMENT 2

v.a. €60 p.p.

90 minuten actief + BBQ luxe + 4 drankjes
VRAAG OFFERTE AAN

ARRANGEMENT 3

v.a. €65 p.p.

120 minuten actief + BBQ regular + 4 drankjes + bitterballen of gezonde snacks
VRAAG OFFERTE AAN

ARRANGEMENT 4

v.a. €70 p.p.

120 minuten actief + BBQ luxe + 5 drankjes + bitterballen of gezonde snacks
VRAAG OFFERTE AAN
[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”yes” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”#f7f7f7″ background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video