BOSSABAL

UNIEKER KAN BIJNA NIET, EEN SPECTACULAIR BALSPEL OP HET STRAND!

Voetbal, volleyball en gymnastiek to the next level, dat is Bossabal! Het opblaasbare speelveld inclusief volleybalnet/trampolines en luchtkussens biedt ruimte voor twee teams. Ga jij de strijd met elkaar aan?

SPORTIEF: ★★
WEERSOMSTANDIGHEDEN:
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: ✓

BOSSABAL

HET UNIEKE BALSPEL OP HET STRAND OF OP LOCATIE

Als je opzoek bent naar een unieke sportactiviteit dan hoef je niet verder te zoeken. Met Bossabal wordt gymnastiek, voetbal en volleybal gecombineerd tot een uitdagend balspel. Ben je ervaring nodig in deze sporten om het te kunnen doen? Zeker niet! Doordat Bossabal gecombineerd wordt met trampolines en luchtkussens is het een heel ander spel geworden en is het echt voor iedereen een spannende uitdaging. Onder begeleiding van een ervaren instructeur(en scheids!) worden de spelregels uitgelegd. Bossabal is bij uitstek geschikt voor teambuilding, vrijgezellenfeest of familiedag. Liever op locatie? We komen graag met onz enthousiaste instructeurs en het Bossabal speelveld naar je toe. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

BOSSABAL IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om met een groep Bossabal te spelen. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• OOK MOGELIJK TE HUREN OP EIGEN LOCATIE!

• TOEGANKELIJK EN ZEKER UITDAGEND

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• HÉT UNIEKE TEAMUITJE OP HET STRAND

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE BOSSABAL ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.