EXPLORE YOUR ADVENTURE…

SCHOOL KAMP BIJ WESTBEACH

EXPLORE YOUR ADVENTURE…

SCHOOL KAMP BIJ WESTBEACH

EEN SPORTIEF KAMP OP HET STRAND IN MONSTER

Voor scholen die opzoek zijn naar een bijzonder kamp bij je bij Westbeach Events aan het juiste adres. Overnachten in een tent op het strand en de dagen vol gepland met leuke en spannende activiteiten.  Met een uitgebreid aanbod aan verschillende activiteiten voor zowel op het strand als op zee kunnen we het kamp naar wens indelen.
Voor de invulling van het kamp gaan we graag in gesprek met de organisatoren om aan alle wensen te voldoen. Het kan van simpel tot enorm uitgebreid. Combineer bijvoorbeeld een  programma in het water met een programma op het droge.

1 DAGDEEL

22,501 x 120 minuten

2 DAGDELEN

27,502 x 120 minuten

COMBINEER JE ACTIVITEIT MET HORECA

BEKIJK DE OPTIES

ONZE POPULAIRSTE ACTIVITEITEN

Onze ervaren gecertificeerde instructeurs zijn opgeleid om grote groepen veilig en op een enthousiaste manier te begeleiden. Door een gevarieerd programma aan te bieden zit er voor iedereen een activiteit bij die hem/haar aanspreekt.
Westbeach heeft de faciliteiten om een onbezorgd kamp te organiseren. Naast een ruime hoeveelheid materiaal, wetsuits en ruimte beschikt westbeach over grote kleedkamers en voldoende toiletten om grote groepen te verwelkomen.
BEKIJK EEN AANTAL VAN ONZE MEEST POPULAIRE ACTIVITEITEN TIJDENS KAMPDAGEN OF BEKIJK AL ONZE ACTIVITEITEN HIER >

GOLFSURFEN

RAFTEN

SHOOTOUT

EXPEDITIE ROBINSON

BOSSABAL

STORMBAAN

KLIMTOREN

POWERKITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP