‘MINDER WEER’ ALTERNATIEVEN

ALTERNATIEVE ACTIVITEITEN, OMDAT WE MAAR LIEVER GOED VOORBEREID ZIJN!

BIJ EEN AANTAL ACTIVITEITEN ZIJN WE AFHANKELIJK VAN DE WEERSOMSTANDIGHEDEN. STAAT ER GENOEG WIND, ZIJN ER WEL GOLFEN EN IS HET NIET TE KOUD? WE GAAN ER UITERAARD GRAAG VAN UIT DAT HET WEER MEE ZIT, MAAR HET IS BELANGRIJK OM EEN AANTAL ALTERNATIEVE OPTIES TE BESPREKEN IN GEVAL VAN NOOD.

‘MINDER WEER’ ALTERNATIEVEN

OMDAT WE MAAR LIEVER GOED VOORBEREID ZIJN!

REGEN/ONWEER/STORM OP KOMST?

MET ONZE ALTERNATIEVE ACTIVITEITEN BEN JE ALTIJD VERZEKERD VAN EEN TOPDAG

COCKTAIL WORKSHOP

Wil jij met je collega’s, vriendinnen en/of familieleden de heerlijkste cocktails leren shaken? Tijdens onze cocktail workshop leer je onder begeleiding van een ervaren shaker hoe je dit aanpakt. Een gezellige activiteit met een lekkere beloning, want de cocktails moeten natuurlijk ook geproefd worden ;)!

MUZIEKQUIZ

Van de 70’s tot huidige filmmuziek, tijdens onze muziekquiz testen we wie er over de meeste muziek kennis beschikt. Een quiz die zeer geschikt is voor grote groepen en geheid herinneringen opbrengt.  

PUBQUIZ

Wie heeft de meeste algemene kennis? Kom erachter tijdens onze gezellige Pubquiz! Een super toegankelijke activiteit die door de diverse vragen leuk is voor jong en oud. Laat die regen maar komen!

MOORDDINER

Het ontzettende spannende moorddiner zorgt voor opperste concentratie en spanning bij iedere deelnemer. Een unieke quiz? Zoek dan niet meer verder. Kom erachter wie het beste in zijn rol duikt.

TANGRAMPUZZLES

Tijdens de Tangram puzzles komen jullie er achter wie het snelst, meest logisch en misschien wel het beste samen kan denken. Echte breinbrekers die voor iedere leeftijd uitdagend zijn. Ben jij slim genoeg?

IK HOU VAN HOLLAND

Bekend van het goedbekeken televisieprogramma. Met het spel Ik Hou Van Holland ben je verzekerd van een gezellige middag. Schud de teams lekker door elkaar en verwacht een middag vol plezier.

• LAAT HET WEER NIET JE DAG BEPALEN

• TOEGANKELIJKE OPTIES

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• OOK MOGELIJK OP EIGEN LOCATIE TE BOEKEN

RESERVEER NU

RESERVEER NU ONZE ‘MINDER WEER’ ACTIVITEITEN

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

RESERVEER NU
BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN