KANOËN

KANOËN SAAI? DAN BEN JE NOG NOOIT MET ONS DE ZEE OP GEGAAN!

Onze ervaren instructeurs nemen je mee om kanoën op een hele nieuwe manier te ervaren! Paddle door de branding en surf in je kano op de mooiste golfen van Monster in de Noordzee. Dé activiteit die je zo uitdagend kan maken als je zelf wilt…

SPORTIEF: ★★★☆☆
WEERSOMSTANDIGHEDEN: ☁????
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: X

KANOËN OP ZEE

VAN EEN MIDDAG RUSTIG VAREN OP ZEE TOT GOLVEN SURFEN IN DE HOGE BRANDING

Kanoën op zee in Monster is zowel toegankelijk als uitdagend in te zetten. Hierdoor is deze activiteit geschikt voor iedere doelgroep. Van jong en oud tot enorme sportieve tijgers, iedereen zal zich vermaken tijdens het varen op zee. Na instructies van een ervaren gecertificeerde instructeur ga je samen met je instructeur de zee in. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan je een stuk gaan touren of met zijn allen de golfen surfen in de branding. De instructeur zorgt voor veiligheid en de nodige aanwijzingen om het beste uit iedereen te halen. 

KANOEN IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te gaan kanoën. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• GESCHIKT VOOR IEDERE LEEFTIJD

• GEEN ERVARING VEREIST

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• MAAK HET ZO EXTREEM ALS JE ZELF WILT

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE KANO ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.