MEGA SUP

EEN TE GEKKE TEAMBUILDING ACTIVITEIT VOOR JONG ÉN OUD!

Gezellig met een groep de zee op kan met onze MEGA SUP! De ultieme teambuilding activiteit op het water. Hou elkaar overeind op de SUP terwijl je samen je koers aflegt door de branding. Paddle van A naar B of surf met zijn twaalven tegelijk dezelfde golf.

SPORTIEF: ★★★
WEERSOMSTANDIGHEDEN: ☁????
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: X

MEGASUP (STAND UP PADDLE)

DE VERTALING VAN DE SUP-HYPE NAAR EEN ACTIVITEIT VOOR MEER PERSONEN

De MEGA SUP is zowel toegankelijk als uitdagend in te zetten. Hierdoor is deze activiteit geschikt voor iedere doelgroep. Van jong, oud tot enorme sportieve tijgers, iedereen zal zich vermaken op de MEGA SUP. Na instructies van een ervaren gecertificeerde instructeur ga je samen met je instructeur de zee in. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan je een stuk gaan touren of met zijn allen de golfen surfen. De instructeur zorgt voor veiligheid en de nodige aanwijzingen om het beste uit iedereen te halen. 

MEGASUP IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te gaan SUPpen op onze mega SUP. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• GESCHIKT VOOR IEDERE LEEFTIJD

• GEEN ERVARING VEREIST

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• DE ULTIEME TEAMBUILDING ACTIVITEIT

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE MEGA SUP ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.