RAFTEN

DE STOERSTE ACTIVITEIT OP HET WATER!

TROTSEER DE BRANDING! Ga met zijn achten de zee op en ervaar de Noordzee eens op een andere manier. Raften is stoer en dé perfecte teambuildingsactiviteit in het water voor de gene die opzoek zijn naar wat extra spanning. Vecht samen je weg door de golfen!

 

SPORTIEF: ★★★
WEERSOMSTANDIGHEDEN: ☁????
MOGELIJK TE BOEKEN OP EIGEN LOCATIE: X

RAFTEN

OPZOEK NAAR UITDAGING? SPRING MET ZIJN ALLE DE BOOT IN EN PADDLE DOOR DE GOLFEN!

Voor de sportievelingen die opzoek zijn naar een teambuilding activiteit op het water zit je met raften goed! Samenwerken is een vereiste om je weg door de branding voort te zetten. Even uitrusten is er niet bij. Een te gekke ervaring op zee die je niet snel gaat vergeten!

RAFTEN IN MONSTER, WESTLAND, ZUID-HOLLAND

TEN ZUIDEN VAN DEN HAAG VIND JE HET UITGESTREKTE STRAND VAN MONSTER

Het uitgestrekte strand van Monster biedt de perfecte locatie om te gaan raften. Vlak onder Den Haag richting Hoek van Holland ligt Monster, ver van de drukke stranden Kijkduin en Scheveningen. Parkeren gaat gemakkelijk vlak voor de duin op de grote parkeerplaats. Zodra je de duinen over bent kom je terecht in een oase van rust.  Op dit grote strand is er geen gebrek aan ruimte om te genieten van alle activiteiten. Het strand van Monster bij Westbeach is een losloopgebied voor Honden. Deze viervoeter vrienden zijn daarom ook van harte welkom bij Westbeach.

• ULTIEME LOCATIE MET GOLFEN

• STOERE SPORTIEVE ACTIVITEIT 

• ONDER BEGELEIDING VAN EEN ERVAREN INSTRUCTEUR

• DÉ TEAMBUILDING ACTIVITEIT OP HET WATER

RESERVEER NU

RESERVEER NU JE RAFT ERVARING BIJ WESTBEACH

HET WESTBEACH TEAM STAAT KLAAR OM ER SAMEN MET JULLIE EEN GEZELLIGE DAG VAN TE MAKEN

OF BEKIJK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

* Let op! Minimale afname van 25 personen, tenzij deze al opgebouwd is. Afhankelijk van weersomstandigheden. ** Let op! Blokarten kan alleen bij laag getij (eb) en is afhankelijk van wind en windrichting.